19-01-18

DubbelEcup wil verwent worden door een lekkere heer.

Hey leuke man wat leuk dat je mijn profiel even komt bekijken! Ik ben een donkere schone zoals dat heet met Surinaams bloed in de aderen. Ik ben op zoek naar een echte gentleman die een vrouw zo kan verwennen als ze nodig hebt. Tot snel!

DubbelEcup,

08-12-17

42 jarige donkere schone DubbelEcup zoekt lekkere verwenner.

Hey leuke man wat leuk dat je mijn profiel even komt bekijken! Ik ben een donkere schone zoals dat heet met Surinaams bloed in de aderen. Ik ben op zoek naar een echte gentleman die een vrouw zo kan verwennen als ze nodig hebt. Tot snel!

DubbelEcup,

05-05-17

Zwarte Pussycat12 zoekt witte man met sexy kontje.

Als je wat van me wilt weten en wil weten wat mijn bedoeling is het de snelste weg om maar gewoon te komen vragen! Ben op zoek naar een white man met een lekker kontje

Pussycat12,

07-04-17

Zwarte Kinkyspirit zoekt man voor hete spelletjes.

Contact gezocht met kinky man voor spelletjes in de slaapkamer met een halfbloedje. Maar niet mijn eigen slaapkamer want ik ben getrouwd. Spanking, bondage, etc. Groetjes.

Kinkyspirit,

26-01-17

Zwarte Tobeleron40 uit Zeeland zoekt kont neuker.

Geil hoor... wie neukt mijn lekkere kontje?

Tobeleron40,